Det går bra nu, kompis det går bra nu.

Ljudligt strömmande, skönt vibrerande, underbar sång. Jag sitter på en söndag och trivs med livet. Jag har insett saker, uppmuntrande saker. Jag mår bra. Som fan. Livet är enkelt och jag liksom flyter fram genom dagarna som om jag stod på ett litet moln några centimeter över markhöjd. Många bäckar små som det heter. Livet består av små händelser som gemensamt skapar en state of mind som jag måste leva i. Denna state of mind är för mig just nu bara harmoni. Jag svävar. Be mig inte förklara varför, för det kan jag inte. Jag vill bara tacka alla som är inblandade i mitt liv på vilket sätt det än må vara. Jag trivs och det är tack vare dig!


Ubuntu och Musik.

Sitter här och har precis kommit in i det nya operativsystemet jag installerade igår, ubuntu :)
Jag har dessutom flyttat om i mitt rum och bytt plats på datorn och skivorna, så nu kan jag spela musik från datorn i min stereo, det är naaaajs... Då vill jag passa på att visa den låten jag spelar just nu, kan inte sluta lyssna på den. Det är nog tredje gången i rad jag spelar den nu.

Här får ni njuta av den också...



När jag lyssnar på den blir jag alldeles mjuk och varm inombords :D

Idag ska jag hälsa på min nya praktikplats, spela basket och tvätta. Ska bli väldigt spännande.

Nu ska jag nog titta på Lost :)

PEACE

jag har en brännblåsa i mitt fingerveck :/

Nej, det har jag verkligen inte. Men jag kanske kan skylla på det när folk undrar varför jag inte bloggat på länge. Om sanningen ska fram (och det ska den väl) så har jag gått och gift mig.

Nej, det har jag verkligen inte. Men jag kanske kan skylla på det när folk undrar varför jag inte bloggat på länge. Om sanningen ska fram (och det ska den väl) så har jag inte orkat eller haft lust.

Jag har börjat i en ny klass, min specialisering (Fritidspedagogik) och det är feckin underbart intressant och trevligt. Har väl festat loss lite men även tagit det lugnt. Jag trivs med livet och ser väldigt mycket fram emot vår fest här på lördag. Det blir fett. VÄLDIGT!

Jag har bjudit alla som kommit i min väg, har jag av någon anledning missat att bjuda just DIG så gör jag det nu, du är välkommen på lördag den 7/2, kom när du vill efter 18:00

Jag lyssnar på musik just nu, och känner att jag måste lägga in en dagens låt. Där har jag SJUKT svårt att bestämma mig just nu. Menmen, vi får se när jag kommer till den delen. :D

En del i att jag faktiskt bloggar är att jag har lovat Johanna att jag ska bättra mig, och vi vill ju alla hålla Johanna nöjd, det är liksom bäst så :).

Så, nu vart det musiktajm...



RSS 2.0