Göra stan

Idag var jag uppe med tuppen, dvs 09:50. Jag och mamma gjorde stan. Vi öppnade med en fika på rådhuset, sen gled vi till barnklädesaffären och shoppade loss lite med varsin present till Vi to the L-L-E.
Efter det brände vi alla pengar vi hade på ica maxi, sen kan man tycka att det ska sitta fint med 2.5 liter röd stugfärg. Vi styrde kosan mot Beijers bygg. 5 minuter senare gled vi ur affären med en hink färg. På vägen dit hörde vi vad som idag kommer vara dagens låt.

 

Blandade känslor

Jag lämnade volvo ikväll med blandade känslor. Jag blir glad över att se sånt här, men samtidigt sorgsen att se all den talang slösas bort på volvo.

En kille jag jobbar med visade sig vara en riktig talang. Tänker bara länka det åt er och sen lägga mig och plöja några avsnitt av kvarteret skatan.
Bilder på hans verk finns här

Today was a good day.

Jag är vid gott mod, bra humör, flaggan i topp osv.
Anledningen stavas på två olika sätt, eller tre.. M U K K I S, V I L L E och V O L V O.

Mukkis och Ville köper nog de flesta av mina trogna läsare. Men volvo?
Japp, volvo höll mig på gott humör idag. Men först ska jag berätta om en väldigt bra vän och en till vän som förhoppningsvis  blir lika bra vän med mig som den första. Min vän Mukkis har fått en son som heter Ville. Båda två är underbara, söta och fantastiska människor, hela söndagen gick åt till att njuta av deras sällskap. Ville, som för övrigt är sjuuukt söt ska bli min gudson, jag ska bli the godfather. Detta är en oerhörd ära.
Jag njöt i fulla drag av de båda söta varelsernas underbara sällskap. Hela söndagen.

Volvo då? Kanske ni säger högt och sätter morgonkaffet i halsen.
Joråsåatte.... Jag har jobbat idag. Det var helt okej. Jag stod nämligen nästan hela kvällen bredvid en väldigt vacker tjej. Jag vet inte vad hon heter men hon är inte volvosnygg. Hon är vacker, även utanför volvo. Hon gjorde dagen överkomlig. Tack till den vackra, blonda, okända, blivande livsmedelsingenjörstjejen för det.
Fötterna börjar nog vänja sig vid det hårda golvet som volvo erbjuder för de gör inte lika ont idag.

På det stora hela var det en rätt okej dag. Därför blir dagens låt den här:


Heck ya

Med anledning av min nyupptäckta klädfetisch kommer här en bild på dagens outfit.


Dagens låt

Tanken var att dagens låt skulle vara en helt annan, men då jag inte hittade någon version på youtube att "embedda" här så nöjer vi oss med nästan dagens låt.

Smaskig låt minsann.

Volvo är for the win.

Nu sitter jag bara och slösurfar innan jag ska hoppa på den knarrande cykeln och trampa till volvo. Volvo är en klass för sig, ett multinationellt företag som har stenkoll på allt vad gäller deras anställda. Speciellt de anställdas arbetsdagar och löner osv. Jag fick ringa extra och styra upp så jag får lön denna månaden, bra jobbat volvo.
Trots alla problem och allt hat som volvo vållar mig så gillar jag stället lite. Man kan lämna hjärnan hemma, stoppa in bästa gåbort-snusen, ta med sig den vulgära buskis-humorn och bara passa in. Som tur är så är det inte många veckor jag ska spendera bland särskrivningar och stavfel på allehanda skyltar. Jag älskar sommaren och dess sköna sol, men sommarjobb på volvo ger jag inte mycket för.

Undra om jag kan träna upp en liten apa att gå dit och göra mitt jobb och sen hustla in lönen till mitt konto. Bara jag ger apan bananer så borde han vara nöjd, och jag ledig.. Alla nöjda... Kanske..

Trasig

Jag är trasig. Anledningen är volvos hårda golv. Dessutom promenerade jag hem till mammas boning efter min första arbetsdag i det lilla helvetet många kallar f-hallen.
Jag blev glad när jag kollade min så kallade vägg på facebook när jag kom hem. Jag blev lite fnittrig till och med, jag blir glad av människor som är glada. Speciellt när det verkligen märks, vackra människor som ler dagarna i ända kan jag inte få nog av... Men volvo har jag fått nog av efter en dag. Imorgon blir det nog lunch med Johona Gagelsson på wallermans eller 2rok, vi får se. Det blir nog gott hur som helst.
Nu får jag nog kasta mig i säng om jag ska hinna vila upp mig inför ännu en dag på stället vi inte talar om.

Back again.

Denna fantastiska låt med Dilated Peoples. Blir garanterat min sommarlåt.


Sitter nu och bloggar i väntan på Olofsällskap. Han och jag ska ut i solen och hänga i några minuter innan han måste till jobbet och jag ska hämta Johan på stationen, den stollen ska ju tvinga oss att köra 40 mil med släp!
Jag mår ju illa av att köra 10m med släp, för att inte tala om att backa. Det är djävulens påfund att backa med släp.
Nu bumpar Afasi i högtalaren, så jag får citera i allt släphat "jag e, jag e, jag e glad ändå".
Nästa gång jag bloggar är det from the streets of skövde, då är jag tillbaka i mitt gangstahood med mina gangstahomies och äntligen, äntligen, äntligen kommer jag få träffa Isac the dawg.

Så ikväll är jag Back again

RSS 2.0