Dryg dag

jao.

Festligt värre

Idag ska det festas loss, tunntömning på kåren och först en liten skara folk hos oss. Det kan bli utomordentligt trevligt, vilket jag också tror att det blir. Annars då? joooo, det är soft, varmt osv.. Härligt med sommar igen!

Nu blir det lite kaffe. - J

Sommarlov!

Nu är vi där igen, då flickor väljer kjolar och J får ha kepan bakåfram... Ja! Jag pratar om sommarlovet

Har liksom förra året lite till som ska lämnas in men inga mer skoltillfällen denna termin. Känns sjukt skönt. Det enda som känns lite sådär är att jag ska harva volvo en sommar till. Men vad gör man, man måste ju tjäna pengar. Ser fram emot att få komma hem och träffa alla gangstas igen, saknar dem rätt mycket nu.
Nu ringde Anders teh muthaphuccin norrlänning och ville hänga litegrann, ska ut och möta honom. Återkommer om nån dag eller så

Peace - J "som lever soft"

Just det, den obligatoriska sommarlovsbilden - hot fresh n smooth
image14

Fantastisk dag

Idag ser det ut att bli en fantastisk dag. Solen lyser och det finns inte ett moln på himlen.

Det är såna här dagar man minns när man sitter på ålderdomshemmet och tänker på vad man gjorde som ung.
En helt enkelt perfekt dag att...

Spela Age of Conan
image13

I Wii(n) hell yeah

Hallå!

Wii-kvällen med Kattis, Rebecca, Jennie, Root och mig själv gick för mig och Root i vinstens tecken. Vi sopade banan med töserna och vann stora pokaler, dansade på prispallen och ÅT KORV!
Massvis med korv, nästan sjukt mycket korv fanns det.. Det blev några öl och var trevligt i allmänhetens trevlighetstecken.
Vi måste göra om det nån gång, jag har inte vunnit färdigt på wii än... jag känner att jag fortfarande har mycket att ge.

Här ser man hur det såg ut igår.
Som man ser på root så är det ju bara vinst som gäller.

image11

Rapporten är klar

Nu är min rapport klar, sitter med en öl och skriver på min blogg istället. Bloggen är lite lugnare och skönare att skriva. Jag har dock inte så värst mycket att meddela idag. Så ta en kall öl, skit i min blogg och gå ut i solen och njut av resten av kvällen, det är inte fy skam. Peace - J the relaxed boi

eeehja!

Jo, det där med pluggandet gick väl hyfsat får jag säga. Jag har tillbringat de senaste dagarna med skolarbete och en och annan promenad med Benny Beduin, det är trevligt att komma ut och ha nån att snacka skit med ibland. Nu har jag suttit här hela dagen och knåpat på min rapport, det har gått både bra och dåligt.
Jag siktar iaf på att bli klar imorgon under dagen. Det blir fint det.
Sen vankas det mat, mario kart och lite dricka på torsdag för att fira att rapporten är inlämnad. Det är med Kattis, Rebecca, Bennyfyrkant, Vilja(kanske) och Mackish. Det blir nog kanon. Jag kommer förhoppningsvis sopa mattan med alla på mario kart. Hoppas jag.. Kattis och Rebecca är nog ganska skillade filurer på det där.
AAAaah, nu blir det till att skriva lite till...
Peace - J

Sovmorgon

Efter ett par veckor med vakning innan klockan ringer och alltid innan kl 9, ibland så tidigt som 7, har jag äntligen lyckats sova till 09:36.

Bloggar gör jag också, jag fick upp suget igen efter den fina middagen jag var på igår. Jennie och Hanna utgjorde det trevliga sällskapet och tacopaj den goda maten.
Nu ska jag sätta mig med skolarbete, men först måste jag vakna till först. Därför sitter jag här med min kaffe och trycker på mina små tangenter.
Nu är det inte långt kvar på terminen och jag bör sätta tänderna i uppgifterna. Höga ambitioner idag men vi får se hur långt det räcker. Peace out - J

RSS 2.0