Dina dagar är räknade nassesvin!

Nyss hemkommen från en promenad med Jennie Järnhand, vi såg en del saker. Exempelvis poliser som pratade med folk, Antifa gävles klisterlappar med min rubrik som tryck.
Vi promenerade förbi Java, där fick man inte ta med hästar in.



Innan vi kom ner till stan så ville ap-Jennie såklart klättra, det fick hon. Hon blev dessutom fotad.


Jennie på den internationella geten.

Igår var det fest!

Igår var det fest här hos mig och root. Det var trevligt besök från vänner :)

Efter att vi lyssnat på musik, pratat kinesiska och åkt inlines i korridoren så svingade vi till kåren där vi fortsatte att festa med dans, öl och white russian såklart. Det var en riktigt rolig kväll och när jag kom hem så hade jag och root ett härligt djupt fyllesnack, det var mysigt :D

Nu kommer lite bilder från festkvällen:







Kineserna i vår korridor hade fest.


Jag fick vara med lite :)






Inbjudan


stackars root

vi gick på stan påväg hem, när denne man skällde ut root.


Farbrorn brast ut i ett "hrrrmmmmmm! JÄÄÄVLA! skrothandlare!" och spände blicken i root.

Stackars root... Ikväll är det fest här, alla är välkomna!

Ibland får man nog

Jag har bränt pengar idag :D

Ny mobil, kamera och högtalare till datorn så jag kan spela jättehög musik!



min nya fina mobil som kan spela musik :D

Dagens ros.

Det här inlägget är enligt överenskommelse helt tillägnat Jennie Järnvägsjobbare.

Jennie är en liten tjej med ett glatt humör, när jag är nära henne så ler jag oftast. Hon kan prata och lyssna på trevliga djupa samtal. Hon är helt enkelt ett trevligt sällskap både under ljusa och mörka dagar. Önskar att jag kunde hänga oftare med henne, det blir det säkert bättring på i höst, hoppas jag!

Jennie är ju som sagt en trevlig kvinna, men inte bara det! hon duger att vila ögonen på också, men säg inte det till henne ;D

Idag var vi på bio som sagt, jag blev besviken på arn-filmen. Den förtjänar inte att vara så lång om den inte är bättre än sådär, men den funkar såklart.

Peace out - Jonne, Representin Västra götaland at it´s fullest!
Jag och Arn är bro's of course...

In the beginning

Jag ska på bio med Kattis, Rebecca och Jennie. Det blir najs. Jag har helt plötsligt blivit sjukt rastlös, väldigt lätt också. Jag vill helst ha nåt att göra hela tiden, kan inte längre bara ligga och glo på Gilmore Girls som jag för övrigt började om på idag :D
Har haft en slö skitdag idag, bara legat still och tänkt fram tills eftermiddagen, sjukt påfrestande. Sen jag gick till stan och shoppade ett par byxor. Det var najs!
Jao, det var allt för idag. Än så länge iaf.

Ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig.

Det tog ungefär 45 minuters hattlande mellan ja och nej innan jag bestämde mig för att publicera detta inlägget.

Idag hände en konstig grej, jag vill att den det berör ska veta utan att det blir privat och slängt i ansiktet. Ska göra mitt bästa för att inte bli en sån där som jag inte vill bli, en som bloggar om för djupa känslor. Den 14/8 var sist, då stapplade jag hem glad i hågen. Dagen efter fick jag som ett slag i magen, så skulle jag ju inte känna. Varför gjorde jag det?
Sen dess har jag gått och funderat, ältat olika scenarion fram och tillbaka.
En vän sa att vissa saker gör sig bäst i huvudet, i fantasin. Jag skrattade lite och höll väl med. Innerst inne ville jag inte hålla med, jag ville bara att det skulle bli som jag ville... Så blev det inte heller. Nu känner jag mig bara konstig och elak, jag är såklart glad i allmänhet. Jag brukar vara det. Jag har mina schöna vänner som gör mig glad bara sådär hela tiden.

Det enda jag kan tänka just nu är bara att jag vill kyssa dig.

mhm

Jag har haft min första skoldag för terminen, när jag satt där så kände jag hur glad och lycklig jag var över att få gå i skolan igen :D

Efter det gick jag och Jennie och spanade cyklar, hittade inget.. Sen åt vi lite lunch och tog en kaffe.
Trevlig dag.

Nu får jag bara hitta på nåt i eftermiddag/kväll så jag inte klättrar på väggarna här.

Peace Out!

Jag blir hellre jagad av vargar...

...Än de två grävlingarna jag och root nyss blev skiträdda för...

:S

Jadå.

Jag är i Gävle igen. Efter en tågresa som sj var försenade till, händer ju nästan bara varje gång jag åker tåg.
Men jag är här igen och igår vart det skojigheter hos Isabell och kåren. Jag var ute med root, Carro, Annie och Isabell. Det var mycket trevligt, träffade även en kinesisk liten herre som var urfestlig. Jag saknar skövde och mina fantastiska vänner jag har där, men det var trevligt att komma hit och träffa dessa vänner. Nu blir det nog lite käk med jordroot så vi lyckas bli människor idag också..

"Vi liksom ba', rider på beatet som en beduin på en dromedar." that´s that shit!

Peace out, nu äre käk!

Mjorå... såatte..

Ding dong... ding dong...Ljudet av ringklockan vid 8, efter ungefär 4 timmars sömn..
Sömndrucken trallar jag mig upp i tron om att det är nån tavelsäljare som visar en lapp eftersom hans fru är så sjuk och han inte kan svenska...NIX!
Gubbar, gubbar i mängder invaderar lägenheten.. "Hej! Vi ska lufta elementen!" pys, pys, pyyyyys...
Det räcker inte med en pysgubbe, näråsåatte... 5 (!) gubbar ska lufta en bizarr mängd element.... Vem visste att det fanns så många element i en vanlig lägenhet. Sjuka män med små behållare som de samlar upp pysvattnet i...
Jaja tänkte jag.. Tackade gubbarna för att jag kom upp i tid till lite os. Slår på tvn, kollar lite på dambasket.. Den matchen blev tråkig.

Jag bytte till svt24 och döm om min förvåning när jag ser den ultimata kränkningen av en idrottsintresserad man i sina bästa år; KONSTfuckingSIM!
Dra mig baklänges, det är en skymf mot idrottare världen över att denna "idrott" är med i os. Skrattretande tjejer som går med näsan rätt upp i luften och löjlar sig i vattnet. Okej att de gör det synkat, det visar att de tränat ihop länge.. MEN SNÄLLA!
Ta bort konstsim ur os och bjud på lite riktig sport nu...

Jag är sällan arg under os, men när jag ser sånt här så bubblar nånting upp inom mig.. Jag vill bara skrika.'

Puss&Hej

Om om fanns.

Om jag och Madz gjorde musik så skulle det låta och se ut ungefär såhär:

Jag gör slut!

För en månad sedan gjorde jag slut med min äldre herre/livskamrat sedan 5 år. Idag tog förhållandet slut helt. Jag och Volvo går skilda vägar. Det fungerade helt enkelt inte längre, Volvo såg inte mig för den jag var. Han klagade hela tiden på mig; "Ska du verkligen ha det där på dig idag, din rumpa blir så stor" och "måste du alltid bråka med mig när vi är bland vänner" osv... Då inser ju vilken normalt funtad person som helst att man inte kan leva under sådana förhållanden. Jag var nästan som en slav. Han ville ha mig vid spisen eller i sängen. Jag var bara en leksak! Men nu är det bannemej slut! Jag är så lycklig jag bara kan bli. När jag monterade min sista motor så spelade min iPod den här sången:
Jag vill dock nämna en sak. Detta har varit de bästa månaderna på volvo i hela mitt liv. Jag har bara en person att tacka för det; Ida. Sån vacker, sympatisk och trevlig tjej får man leta efter. Tro fan att hon är upptagen ;) Hon har varit en fantastisk kollega, och helt klart anledningen till att min sjukfrånvaro varit 0 denna sommaren. På återseende och till Volvo säger jag bara: IN YOUR FACE!

:D

Jag är glad! Allmänt glad! Bara glad! TJOHO!

Kalas

Idag ska jag på kalas. Jag har köpt en jättefin present till Christine, som jag själv skulle vilja ha. Man kan inte få allt här i världen :D Ser verkligen fram emot att träffa alla fantastiska människor igen. Nu ska jag nog göra mig festlig. Ha en bra kväll, det ska jag ha! Peace

Jag har en vän...

...Han är en så kallad working class hero. Madz har fått jobb :D han har gått ett tag nu och varit arbetslös efter ett struligt uppbrott med förra företaget. Jag är så sjukt lycklig för hans skull. Så underbart för min stjärna att få lysa med sin fina utbildning på ett ställe som uppskattar honom :D BIG UP to teh mad-z! <3 mmmmmPeace!

...och kvällen avslutades med en runda sittdans.

Jag, Madz, Palm, Marie och Duffen har spelat Rock Band idag. Fett skoj.. Jag och Madz avslutade kvällen med lite harmonisk sittdans till schön musik med schön ambiance... Sen bytte jag musik till EPMD och stämningen blev helt klart lugnare.

Pretty much very much.

Det händer mycket nu. Med mig, runt mig, i mig. Jag längtar till gävle igen. Väldigt mycket. Är lite trött på den här staden skövde, samtidigt som det känns rätt tråkigt att det inte är så långt kvar tills jag åker. Jag njuter i allmänhet av livet och de goda vänner jag har här. De goda vänner jag har i gävle är ju såklart saknade. Som tur är får jag träffa dem om ett par veckor. Då blir det förmodligen röj och liv :D Sent på kvällningen här nu, regnat hela dagen, men jag har faktiskt tyckt det har varit väldigt mysigt att vara hemma och slöa. Jag har knappt spenderat en halvdag ensam sen jag kom till skövde. Imorrn ska Madz på intervju, vi håller väl tummarna för att det ska gå bra? *hålla tummarna* Nu är det nog snart läggdags. Sov gott!

My peoples comes first.

No doubt about it. Gjorde stan med Madz, Christine och Frida igår. Jag vill aldrig att såna kvällar ska ta slut, men tyvärr gör de det. Saturday night theme song:

Jag jag jag jag

Jag är lite av det bättre slaget. Sjukt nöjd med denna kvällen. Nu väntar sängen men jag somnar iaf lycklig.
Johan är fett najs bro.
:D
Denna kvällen var vi på husaren, vill nog tacka några fler än Johan för denna kvällen, en av de roligaste på länge.

Tack Johan, Christine, Tova, Frida, Hanna, Isac, 2 snubbar + 2 tjejer jag inte vet namnet på. :D

Peace out


RSS 2.0